Dakraam plaatsen door Schouten Kleinbouw uit Ede

Laat uw dakraam plaatsen door Schouten Kleinbouw uit Ede, dan weet u zeker dat het snel en vakkundig gebeurd. Al meer dan 25 jaar ben ik (Gerrit Schouten) werkzaam in de bouw en heb ik mijzelf gespecialiseerd in (ver)bouwtrajecten in en rondom het huis. Het plaatsen van Velux dakramen is één van mijn specialiteiten.

Velux Dakramen plaatsen

Op het gebied van dakramen is Velux één van de bekendste en duurzaamste merken. Om die reden wordt er in de bouw ook vaak gewerkt met Velux dakramen. Velux dakramen zijn er in verschillende soorten en maten, van tuimelvensters tot aan balkonvensters en regengeluiddempende ramen.

Het voordeel van de nieuwe generatie Velux dakramen is de hoeveelheid glasoppervlak welke zorgt voor meer natuurlijk daglicht op uw zolder. Hierdoor kan de warmte van de zon ook beter binnenkomen in de winter. Daarnaast is gebruik gemaakt van de nieuwst technologieën, zodat ook de bediening van de dakramen duidelijk meer comfort biedt.

Meer licht en ruimte op uw zolder

Door een dakraam te plaatsen krijgt u in de eerste plaats meer natuurlijk licht op de zolder van uw huis of wellicht uw kantoor. Daarnaast kan het de ruimte optisch gezien ook groter maken. In het geval van een balkonvenster wordt de ruimte ook daadwerkelijk groter. Ideaal als u van uw zolder een extra slaapkamer of een kantoorruimte wilt maken.

Uw verbouw en renovatiespecialist uit Ede

Naast het plaatsen van dakramen kan ik nog veel meer voor u betekenen op het gebied van (ver)bouwen en renovatie in en rondom uw woning. Bekijk gerust eens de projecten die ik voor mijn huidige klanten heb mogen realiseren. Uiteraard ga ik ook graag aan de slag met uw (ver)bouwproject. Neem gerust contact met mij op voor een eerste kennismaking.

Hulp nodig bij het plaatsen van een dakraam?
Schouten Kleinbouw helpt u graag verder