Klantreacties

Inmiddels heb ik al vele verbouwingen mogen doen. Ik heb veel terugkerende klanten en zij zijn stuk voor stuk erg tevreden over mijn werkzaamheden! Hieronder een aantal reacties over de ervaringen met Schouten.

Maxstein tweewielers uit Ede

“Schouten Kleinbouw is inmiddels onze huisaannemer. We schakelen hem in voor diverse klussen en zijn daarover zeer tevreden! Hij komt altijd zijn afspraken na, levert netjes werk. Al met al hebben we zeer goede ervaringen met Schouten!”

Particuliere opdrachtgever, Bennekom

“Schouten heeft bij ons de woonkamer uitgebouwd en alles is echt keurig netjes verlopen. Wij kunnen wel zeggen dat hij alle werkzaamheden naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd.”

Bouwbedrijf HaBé uit Lunteren

“Wij werken al heel wat jaren samen met Gerrit Schouten. We vinden het een fijne vent om mee te werken. Hij komt altijd zijn afspraken na en levert uitstekende kwaliteit. Naast een vakman is hij ook klantvriendelijk ingesteld.”

Hendriksen en Weijman (particulier)

“Wij zijn meer dan tevreden over Gerrit Schouten! Hij komt direct als er iets is. Ik was bijvoorbeeld mijn sleutels kwijt. Gerrit heeft ervoor gezorgd dat er op dezelfde dag nog nieuwe cilinders in onze deuren kwamen. Wij hebben zelf 2 linker handen en Gerrit is voor ons echt een uitkomst. Hij levert echt vakwerk!

We hebben onlangs groot onderhoud aan ons huis laten doen en hiervan heeft hij een aantal dingen gedaan. Bijvoorbeeld neuslatten op alle kozijnen aangebracht en het daklood gerepareerd. Daarnaast bedenkt hij steeds creatieve oplossingen. Je kan het echt aan hem over laten. Hij kijkt, ziet en overwint! Het is een man van weinig woorden, maar veel daden. Voor ons is Gerrit Schouten echt goud waard!”

Fam. van Zalinge (particulier)

“Wij wonen hier nu 12 jaar en waren Schoutens’ 1e klant toen hij net voor zichzelf was begonnen. Hij heeft ons hele huis toen verbouwd. Twee jaar geleden hebben wij hem teruggevraagd en heeft hij overal dubbel glas in onze woning aangebracht. Tevens hebben we overal nieuwe kozijnen gekregen. Hij werkt netjes en secuur. Hij staat echt achter zijn werk. Als hij zelf niet tevreden is over hetgeen wat is opgeleverd, dan moet het opnieuw of anders. We zijn erg tevreden over hem.”

Janssen Elektra uit Wekerom

“Wij werken al meer dan 15 jaar samen over en weer. In samenwerkingen regel wij de elektra bij bouw- en verbouwprojecten.  De samenwerking verloopt altijd vlekkeloos! Het werk van Schouten Kleinbouw ziet er altijd op en top uit. De afwerking is perfect en de puntjes worden echt op de i gezet. Alles wordt tot in de laatste details geregeld en klanten zijn altijd uitermate tevreden! “

Albertus van Veenschoten (particulier)

“Vanuit mijn bedrijf werk ik al regelmatig met Schouten Kleinbouw samen. Hij heeft bij ons thuis ook een verbouwing gedaan en daar zijn we echt super tevreden over!”

Anoniem (zakelijke en particuliere opdrachtgever)

“Wij zijn zeer tevreden over Gerrit Schouten en hebben goede ervaringen met hem. Hij heeft zowel bij ons thuis als op de zaak het e.e.a. verbouwd en we zouden hem zo weer in schakelen als we een klus hebben. Hij levert echt netjes werk. Hij is gewoon een super goede vakman!

Wilt u ook verbouwen met Schouten Kleinbouw?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan.