Professioneel verbouwen

Als u gaat verbouwen, komt er vaak veel op u af. Waar moet u beginnen? En hoe maakt u de juiste keuzes? Met welke kosten moet u rekening houden? Schouten Kleinbouw helpt u om de juiste keuzes te maken.

Bij een verbouwing komt een hoop kijken. De keuze om te gaan verbouwen is niet van de ene op de andere dag gemaakt. Hieraan is een lang proces van oriëntatie aan vooraf gegaan. Nadat u de keuze gemaakt heeft om te gaan verbouwen, is misschien de vraag opgekomen of u deze klus zelf zou kunnen doen, of dat u daar een professional voor zou willen inschakelen.

Verbouwen in Ede, Bennekom, Veenendaal of Wageningen.

U bent bij mij aan het juiste adres als het gaat om professionele verbouwingen. U kunt bij mij terecht voor: verbouwingen, uitbouwen, aanbouwen, badkamers, zolders, dakkapellen, dakopbouwen, het plaatsen van dakramen en allerhande ander kluswerk. Ik werk voornamelijk in de regio Ede en Bennekom, maar ook klanten uit Veenendaal en Wageningen kunnen een beroep op mij doen. Op deze manier bespaar ik reistijd en kan ik meer tijd aan uw verbouwing besteden.

Badkamer verbouwen

Wilt u uw badkamer verbouwen? Zelf doen is best een hele klus. Waarom besteedt u het niet uit aan een vakkundige aannemer?
Lees meer.

Woning verbouwen

Als u gaat verbouwen, komt er vaak veel op u af. Waar moet u beginnen? En hoe maakt u de juiste keuzes? Met welke kosten moet u rekening houden?
Lees meer.

Woonkamer verbouwen

Wilt u meer leefruimte creëren binnenshuis? Denk er dan eens aan om uw woonkamer te verbouwen. Dit kan op meerdere manieren.
Lees meer.

Vertrouwd verbouwen

Uw verbouwing is bij mij in goede handen. Samen met u stel ik een plan op, waar nodig kan ik u van advies voorzien over bijvoorbeeld het plaatsen van Velux dakramen en andere handigheidjes die ik in de loop der tijd door ervaring te weten ben gekomen.

Wilt u ook verbouwen met Schouten Kleinbouw?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan.