Schouten Kleinbouw voor kozijn reparatie in Ede

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Of heeft u last van houtrot? Vaak is het voordeliger om uw kozijnen te repareren in plaats van te vervangen. Schouten Kleinbouw is specialist in houtrot reparatie en het repareren van kozijnen. U kunt mij inschakelen voor reparatie klussen in de regio Ede en omgeving.

Schadeherstel en reparatie van kozijnen

Schouten Kleinbouw is de specialist uit Ede als het gaat om schadeherstel en houtrot reparaties van kozijnen. Ook als het bijvoorbeeld gaat om scheuren, oneffenheden of braakschade bent u bij mij aan het juiste adres. In sommige gevallen is vervanging van uw kozijnen de enige oplossing, maar waar mogelijk zal ik altijd kiezen voor reparatie. Reparatie is eenvoudigweg een goedkoper én duurzamer. Daarnaast blijven ook uw ruiten behouden als u kiest voor kozijn reparatie.

Duurzaam herstellen van houtrot en kozijnen

Als reparateur van raam en deur kozijnen ben ik verbonden aan Repair Care. Repair Care biedt een totaaloplossing in duurzaam herstel en onderhoud van houtconstructies, zoals kozijnen. Het doel van Repair Care is om vervanging te voorkomen, zodat u kosten kunt besparen en uw kozijnen langer mee gaan. Hiermee ontziet u ook het milieu, want een langere levensduur van uw houtkozijnen zorgt automatisch voor minder houtproductie.

Door gebruik te maken van Repair Care producten is het eindresultaat een zo goed als nieuw kozijn en dat vaak tegen lagere kosten. Bespaar ook op uw onderhoudskosten en maak gebruik van mijn diensten als Repair Care specialist voor al uw kozijn reparaties.

Uw Repair Care specialist uit Ede

Naast producten voor kozijn reparaties biedt Repair Care ook gecertificeerde opleidingen in het repareren van houtschade. Sinds het jaar 2013 ben ik gecertificeerd Repair Care specialist op niveau 1 en 2. In ben gespecialiseerd in het verrichten van duurzaam onderhoud met Repair Care producten. En u kunt u mij inschakelen voor het vervangen van stopverf en het lamineren van kozijnen.

Op zoek naar een specialist in kozijnreparatie?
Vraag vrijblijvend een gesprek aan