Badkamer verbouwen

Is uw badkamer aan vervanging toe? Of wilt u uw badkamer moderniseren? Zelf doen is best een hele klus. Waarom besteedt u het niet uit aan een vakkundige aannemer? Schouten Kleinbouw uit Ede kan voor u de badkamer verbouwen!

Mogelijkheden badkamer verbouwen

De mogelijkheden om uw badkamer te verbouwen zijn eindeloos. Ik ga graag met u in gesprek om uw wensen door te nemen, zodat ik vervolgens uw droombadkamer kan realiseren. Werkzaamheden die ik voor u kan verrichten zijn:

  • het opnieuw tegelen van muren en vloer,
  • aansluiten van wasbak, toilet en douche,
  • elektra aansluiten.

Het is voor mij uiteraard geen probleem of u nu kiest voor een enkele of een dubbele wastafel, een gesloten of een inloopdouche, al het loodgieterswerk kunt u overlaten aan Schouten Kleinbouw. In samenwerking met mijn partners zorg ik ervoor dat het gewenste resultaat wordt bereikt.

Tegelzetten in uw badkamer

U kiest een mooie wandtegel en vloertegel uit en ik zorg ervoor dat deze vakkundig wordt gezet. Ik beschik over jarenlange ervaring en de juiste professionele materialen om tot een mooi eindresultaat te komen. Ook voor andere werkzaamheden in uw badkamer kunt u mij inschakelen. Denk aan het plaatsen van het toilet of het aansluiten van de wasbak.

Dankzij mijn grote netwerk in de regio Ede, Bennekom, Veenendaal en Wageningen is geen project voor mij te gek. Van badkamerrenovatie tot complete verbouwing. Neem dus gerust contact met mij op om uw wensen met mij te bespreken.

Laat uw badkamer verbouwing over aan een vakman?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan.