Renoveren van uw woning

Denkt u aan het renoveren van uw woning, of een specifieke ruimte in uw woning? Ook dan bent u bij Schouten Kleinbouw aan het juiste adres! Inmiddels heb ik (Gerrit Schouten) jarenlange ervaring opgedaan in het opknappen van woningen. Ik zorg ervoor dat uw woning weer compleet aan de hedendaagse eisen voldoet en uw wooncomfort verhoogd wordt.

In oude glorie herstellen

Een renovatie is minder ingrijpend dan een complete verbouwing. Bij renoveren wordt uw woning in oude glorie hersteld, maar de karakteristieke eigenschappen van een ruimte, kunnen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. Denk bijvoorbeeld aan een renovatie van de hal van een woning, waarin de trap wordt vernieuwd en de lambrisering wordt opgeknapt. Daarnaast kan natuurlijk ook een badkamer of schuur worden gerenoveerd.

Woning renoveren in de buurt van Ede?

Heeft u een woning te renoveren in de regio Ede? Denk dan aan Schouten Kleinbouw. Ik werk voornamelijk in de regio Ede, Bennekom, Wageningen en Veenendaal. Zodoende bespaar ik reistijd en kan ik meer aandacht aan uw renovatie besteden. Ook de mensen met wie ik samenwerk komen uit deze regio’s. Zo kunnen we zelfs bij spoedklussen snel ter plaatse zijn!

Voorbeelden van onze renovatieprojecten

Wilt u zien wat Schouten Kleinbouw allemaal gerenoveerd heeft in de loop der tijd?
Bekijk dan enkele voorbeelden bij onze projecten.

Wilt u ook renoveren met Schouten Kleinbouw?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan.