Over Schouten Kleinbouw

Gerrit Schouten heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in de bouw. Begonnen in de grote bouw en na 10 jaar overgestapt naar het werken voor kleinere aannemers. Sinds 2002 volledig zelfstandig, maar uiteraard wel met een groot netwerk van specialistische vakmensen om hem heen. Professionele bouwtekeningen bijvoorbeeld, worden door een derde partij gemaakt.

Timmerman

Van huis uit ben ik (Gerrit Schouten) timmerman, vandaar mijn voorliefde voor hout. Ik maakt er zoveel als mogelijk gebruik van. Uiteraard is dit louter goedgekeurd hout, want ik hou rekening met het milieu! Mijn motto is: ’Nee kennen we niet’. Ik probeer altijd en overal een oplossing voor te vinden. Uiteindelijk gaat het erom dat een klant een bepaalde meerwaarde heeft na zijn verbouwing. Het meest belangrijke is toch wel dat het woongenot verhoogd wordt!

Repair Care

In 2013 heb ik het Repair Care-certificaat (niveau 1 en 2) in ontvangst mogen nemen. Dit betekent dat ik kan werken met de hoogwaardige producten van Repair Care en een specialist ben in duurzaam onderhoud en reparatie van kozijnen. Lees meer.

Monteren Velux dakramen

Ook voor het plaatsen van Velux dakramen ben je bij Schouten Kleinbouw aan het juiste adres! Ik ben een erkende Velux monteur en een man van mijn woord, afspraak is bij mij afspraak en u kunt erop vertrouwen dat alles helemaal geregeld wordt. Lees meer.

Gecertificeerde vakman

Ook in de bouw gaan ontwikkelingen razendsnel. Het is van groot belang om continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u ook verbouwen met Schouten Kleinbouw?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan.