Uw aannemer in omgeving Ede

Bent u op zoek naar een aannemer in Ede? Dan bent u bij Schouten Kleinbouw aan het juiste adres. Voor uw bouwprojecten, verbouwingen of voor het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe badkamer kunt u mij inschakelen. Ik ben Gerrit Schouten heb meer dan 25 jaar ervaring in de bouwwereld. Mijn aannemersbedrijf Schouten Kleinbouw houdt zich vooral bezig met kleine aannemersklussen in en rondom uw woning. Neem gerust contact met mij op voor een eerste kennismaking.

U kiest voor een aannemersbedrijf uit Ede

Als u een aannemer in de buurt van Ede zoekt, dan vindt u waarschijnlijk een flink aantal bedrijven. Als u kiest voor Schouten Kleinbouw, dan kunt u erop vertrouwen dat uw opdracht naar wens wordt uitgevoerd. Van te voren maak ik uitgebreid kennis met u om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Dankzij mijn brede kennis en jarenlange ervaring kan ik ervoor zorgen dat uw (ver)bouwproject vlekkeloos verloopt. Wilt u weten wat ik in het verleden heb gerealiseerd? Bekijk dan eens de projecten die ik voor mijn bestaande klanten heb uitgevoerd.

Allround aannemersbedrijf

Schouten Kleinbouw is een allround aannemersbedrijf. Van het verbouwen van uw woonkamer tot het realiseren van een uitbouw én van het plaatsen van een dakkapel tot het aanbrengen van tochtstrippen, ik kan het allemaal. Mijn grootste voordeel is hierin mijn netwerk. Ik weet op het juiste moment de juiste mensen te betrekken om elke aannemersklus te doen slagen. Gegarandeerd een succes.

Aannemer Ede en Bennekom

U bent bij mij aan het juiste adres als u een aannemer zoekt die voor u wilt verbouwen. Ik werk voornamelijk in de regio Ede en Bennekom, maar ook klanten uit Veenendaal en Wageningen kunnen een beroep op mij doen. Ik ben altijd vlak in de buurt en daardoor snel ter plaatsen.