Bouwbedrijf uit Ede

Bent u opzoek naar een vakkundig een betrouwbaar bouwbedrijf in de omgeving van Ede? Dan heeft u met Schouten Kleinbouw de juiste partij gevonden. Schouten Kleinbouw richt zich op uiteenlopende bouw- en renovatietrajecten in en rondom het huis of kantoor. Denk aan werkzaamheden zoals het aanleggen van badkamers en het plaatsen van keukens. Ook voor complete verbouwingstrajecten ben ik (Gerrit Schouten) in te schakelen om de realisatie van het project voor u uit handen te nemen.

Bouwen met een gecertificeerd vakman

Al meer dan 25 jaar heb ik ervaring in de bouw. Naast een ervaren bouwer ben ik ook gecertificeerd vakman. Ik zorg voor optimale kwaliteit en vind het belangrijk dat mijn klanten meer dan tevreden zijn. Bekijk gerust eens mijn projecten om een beeld te krijgen wat ik voor u kan betekenen.

Een netwerk van partners

Schouten Kleinbouw bestaat uit mijzelf (Gerrit Schouten) en een groot netwerk van partners. In de loop der tijd heb ik veel specialisten om mij heen weten te verzamelen die mij ondersteunen in het realiseren van grote en kleine bouw- en renovatietrajecten. Samen vormen wij een betrouwbaar bouwbedrijf voor klanten in Ede en omgeving. Ik werk ook regelmatig in plaatsen zoals Veenendaal, Bennekom en Wageningen.

Klantreacties over Schouten Kleinbouw

Ik ben trots op het werk dat ik aflever en ik zorg er altijd voor dat het beste resultaat wordt bereikt. Lees bijvoorbeeld ook eens de reacties van mijn huidige klanten om een indruk te krijgen van de manier waarop ik werk. Vraag daarnaast gerust een vrijblijvende offerte aan, zodat we met elkaar kunnen kennismaken in een eerste gesprek.