Schouten Kleinbouw hét klusbedrijf in Ede

Voor uiteenlopende klussen in en rondom uw huis, gaat u naar Schouten Kleinbouw, hét klusbedrijf in Ede en omgeving. Zeker als u op zoek bent naar een vakkundige klusser met een groot netwerk van vakspecialisten in de regio, dan bent u bij mij, Gerrit Schouten, aan het juiste adres.

Voor mij is niets te gek. Van kleine tot grote klusprojecten, ik kan het voor u regelen dankzij mijn technische kennis en jarenlange ervaring in de bouw. Denk aan klusprojecten zoals het verplaatsen of doorbreken van muren, het verzorgen van een complete verbouwing en het plaatsen van openslaande tuindeuren. Ook voor loodgieterswerkzaamheden, timmerwerk en elektra kunt u bij mij terecht.

Eén centraal aanspreekpunt

Het voordeel van werken met klusbedrijf Schouten Kleinbouw is dat er snel geschakeld kan worden. De korte lijnen tussen mij en u als opdrachtgever zorgen voor goede communicatie en perfecte afstemming. U heeft één centraal aanspreekpunt voor de gehele klus en dat werk voor u wel zo prettig.

Het Edesche klusbedrijf voor al uw klussen

Voor al uw klussen, klein en groot, gaat u naar klusbedrijf Schouten Kleinbouw. U kiest dan voor goed en betrouwbaar werk. Ik stop pas als de klus helemaal naar uw tevredenheid is uitgevoerd, want pas als u tevreden bent, ben ik dat ook. Ik kom graag eens met u kennis maken om te kijken wat ik voor uw klusproject kan betekenen. Benieuwd naar welke projecten in Ede ik allemaal heb gedaan? Bekijk gerust eens één van mijn projecten of lees de reacties van mijn huidige klanten.