Dé klusjesman van Ede

Een klusjesman uit Ede is snel gevonden. U gaat hiervoor natuurlijk naar Schouten Kleinbouw, want geen klus is te gek en u krijgt altijd het gewenste eindresultaat. In de ruim 25 jaar dat ik (Gerrit Schouten) werkzaam ben in de bouw is mijn expertise uitgegroeid van grote verbouwingen tot aan tegelzetten en laminaat leggen. Ook complete woningenovaties of verbouwingen neem ik voor mijn rekening. Uw klusjesman Schouten Kleinbouw is altijd snel ter plaatsen voor elke klus in en rondom uw huis of kantoorpand.

Voor elke klus Schouten Kleinbouw

Heeft u net een nieuwbouwhuis gekocht en moet het laminaat worden gelegd? Of is verhuizen geen optie en is verbouwen een goed alternatief? Ik (Gerrit Schouten) help u graag bij het realiseren van dit soort klussen. Als u ervoor kiest om met mij te werken, kunt u gegarandeerd uitgaan van een goede en betrouwbare oplevering. U kunt erop vertrouwen dat uw project naar al uw wensen en eisen wordt uitgevoerd, want dan pas ben ik tevreden.

Veelzijdigheid en een groot netwerk

Door mijn jarenlange ervaring in de bouw kan ik met mijn brede kennis veel verschillende klussen voor u realiseren. Deze veelzijdigheid vertaalt zich naar de ideale klusjesman voor allerlei klusjes in en rondom uw woning. Mijn handigheid combineer ik met mijn grote netwerk van vakspecialisten die mij ondersteunen in het uitvoeren van met name grote projecten, zoals verbouwingen en renovaties. Ga naar projecten om een beeld te krijgen van wat ik al heb uitgevoerd of lees de reacties van al mijn klanten.

Klusjesman Ede en omgeving

U bent bij mij aan het juiste adres als het gaat om grote verbouwingen en renovaties in de omgeving Ede, maar ook als het gaat om kleine klusjes. Kies voor mij als Schouten Kleinbouw, want dan kiest u voor een veelzijdige en vakkundige klusjesman.