Timmerbedrijf uit Ede

Schouten Kleinbouw is het timmerbedrijf uit Ede waar u naar op zoek bent. Gerrit is een professionele timmerman, die ruime ervaring heeft opgedaan in de bouw. Voor het volledig verbouwen of renoveren van uw pand of uw woning zit u bij timmerbedrijf Schouten Kleinbouw op de juiste plek. Naast timmerman is Gerrit vakkundig aannemer met een groot netwerk in de regio Ede, Bennekom, Veenendaal en Wageningen.

Werken met verantwoord FSC hout

Het bijzondere van Schouten Kleinbouw is, dat ik (Gerrit) van huis uit timmerman ben. Ik werk dus het liefste met zoveel mogelijk hout in mijn (ver)bouwprojecten. Hierbij kies ik bewust voor FSC verantwoord hout, dat vriendelijk is voor het milieu. FSC hout is hout dat gekapt wordt onder de voorwaarde van verantwoord bosbeheer, wat bossen beschermt voor huidige en toekomstige generaties. Ik vind het belangrijk om als timmerbedrijf hieraan bij te dragen.

Een timmerbedrijf voor al uw timmerwerk

Heeft u verbouwplannen of is uw woning toe aan een grondige renovatie? Timmerbedrijf Schouten Kleinbouw uit Ede gaat graag voor u aan de slag. Vanuit mijn liefde voor timmerwerk, kan ik uw interieur voorzien van een nieuwe boekenkast of een complete traprenovatie. Denk ook aan het aftimmeren van veranda’s met bijbehorende zithoek of het plaatsen van een dakkapel. Als het van hout is, dan ik het maken. Bent u benieuwd welke projecten ik als Schouten Kleinbouw al heb uitgevoerd? Bekijk dan eens de projecten of lees de reacties van klanten.

Een veelzijdig timmerbedrijf uit Ede

Bij mij bent u aan het goede adres voor al uw timmerwerk, maar ook voor andere (ver)bouwprojecten en kleine projecten kunt u mij inschakelen. Ik werk voornamelijk in de regio Ede en Bennekom, maar ook klanten uit Veenendaal en Wageningen kunnen een beroep op mij doen. Omdat ik werkzaam ben in de regio, ben ik snel ter plaatse en kan ik snel voor u schakelen. Kortom, heeft u een regionaal timmerbedrijf uit Ede nodig dat weet van aanpakken? Dan kiest u voor Schouten Kleinbouw.